Αναζήτηση

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟΥ

Η γνωριμία με τη γωνιά του μπακάλικου και πως παίζεται το παιχνίδι σε αυτή τη γωνιά δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση. Είναι από τις πιο "βασαριόζες" γωνιές, ως γνωστόν τοποθετείται μακριά από τις ήσυχες γωνιές όπως της γραφής , της ανάγνωσης , της βιβλιοθήκης και καλό είναι να μην είναι παραφορτωμένη. 
Αν δεν έχουμε τα απαραίτητα για το μπακάλικό μας, τότε μπορούμε να το εξοπλίσουμε ζητώντας από  τα παιδιά να μας φέρουν τελειωμένες και καθαρές συσκευασίες αλατιού, καφέ, γάλακτος κτλ. και στη συνέχεια φτιάχνουμε τον τιμοκατάλογό μας.
Πληκτρολογούμε σε word doc  τα προϊόντα, που διαθέτουμε καθώς και την τιμή και μαζί με τα παιδιά κόβουμε από περιοδικά εικόνες αυτών των προϊόντων και τις κολλάμε δίπλα.
Ο τιμοκατάλογος αναρτάται σε εμφανές σημείο στη γωνιά και είναι έτοιμος προς χρήση.




Αν δεν έχουμε χρήματα για την ίδια γωνιά, τότε ή βγάζουμε ασπρόμαυρη φωτοτυπία κέρματα και χαρτονομίσματα , ή με την παλιά μέθοδο βάζουμε το κέρμα κάτω από ένα χαρτί πολυγράφου και με μολύβι από πάνω χρωματίζουμε απαλά και σαν καρμπόν έχει εμφανιστεί το κέρμα το χαρτί μας ή τυπώνουμε τις παρακάτω σελίδες και φωτοτυπούμε. Μπορούμε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε νομίσματα στην έσχατη ,ακόμα και αυτά της μονόπωλης.







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Πες μας την γνώμη σου..