Αναζήτηση

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Το "μυστικό" των βραβείων των Blog - "BACKLINKING"





Έχετε λάβει τελευταία βραβείο από κάποιο blog?
Σας ζητείται να στείλετε το ίδιο βραβείο σε 5 ή 7 άλλα blog της προτιμήσεώς σας?

Μάθετε λίγα για το τι κρύβεται πίσω από αυτή τη διαδικασία, γνωστή ως "Backlinking"!

Η διαδικασία αυτή είναι ίδια με εκείνη του Fb και των email που σου "στέλνουν κακή τύχη" αν τυχόν δεν το προωθήσεις σε 20 άτομα.

Η διαδικασία αυτή προωθεί την ιστοσελίδα του δημιουργού του βραβείου,  ώστε να ανεβεί στην αναζήτηση του Google (και γενικώς όλων των μηχανών αναζήτησης). Backlink είναι ένα link για μία ιστοσελίδα, που βρίσκεται σε άλλη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Στόχος των συγκεκριμένων ιστοσελίδων είναι να χρησιμοποιήσουν τα blog μας, με την θέλησή μας για να αυξήσουν το κέρδος τους, αφού μας ζητείται να αναφέρουμε μόνο εμείς την δική τους ιστοσελίδα στην ανάρτηση, που θα κάνουμε.

Θα δεχόμουν το βραβείο από τους δημιουργούς του, μόνο αν ανέφεραν  στη δική τους ιστοσελίδα, μόνιμα, τη δική μου ηλεκτρονική διεύθυνση (URL) και όλων όσων έχουν πάρει βραβείο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά την επικερδή επιχείρηση του Backlinking περιηγηθείτε στο παρακάτω Link.
http://www.smartpassiveincome.com/the-backlinking-strategy-that-works


Κλείνοντας αυτή την ανάρτηση θα ήθελα να αναφέρω, ότι από το 2010 η Google λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της αυτό το θέμα και εκμηδενίζει blog  που συμμετέχουν στο Backlinking.

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ κατατοπιστικό άρθρο. Μπράβο σου. Τώρα κατάλαβα γιατί πήρα βραβείο στο blog μου, χωρίς να έχω κάνει και τόσο σημαντική δουλειά.. και αναρωτιόμουν. Σε ευχαριστώ.

Δανάη είπε...

προσωπικά δεν τα γνώριζα όλα όσα αναφέρεις και ναι στο fb δε θα προωθούσα τέτοιου είδους μνμ σε φίλους μου γιατί δεν πιστευω πως η τύχη μου εξαρτάται απο το αν θα στείλω αυτό το μνμ.
όσο για τα βραβεία που στέλνουν διαδικτυακά οι bloggers θεωρούσα ότι είναι ένας τρόπος επιβράβευσης για τη δουλειά που κάνεις σαν ένα μικρό "δωράκι" απο αξιόλογους συναδέλφους που σε ευχαριστεί πολύ.'ετσι κι εγώ με τη σειρά μου θα έδινα το βραβείο σε άλλους bloggers με μοναδικό στόχο τη χαρά τους!
όπως και να 'χει....γνώμες και απόψεις....
καλή συνέχεια με τα χρήσιμα φύλλα εργασίας που μας παρουσιάζεις :) :)

Los Ninos είπε...

Δανάη, βραβεία μπορούμε να φτιάξουμε εμείς οι ίδιο και να τα postάρουμε στα blog που θέλουμε.Βραβείο επίσης είναι η ανταπόκριση των συναδέλφων και μια καλή κουβέντα για αυτό που κάνουμε.Ας μην αφήνουμε να κερδοσκοπούν άλλοι με blog που δεν παρέχουν καμία απολύτως πληροφορία και χρηστικότητα - όπως είναι αυτά που δημιουργούν ένα βραβείο- εις βάρος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Πες μας την γνώμη σου..