Αναζήτηση

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΥΠΕΡΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ANTIVIRUS

Μιλώντας για το διαδίκτυο, η δημιουργία ενός Υπερήρωα φαίνεται αναγκαία. Μιλάμε για τους Υπερήρωες, που γνωρίζουμε και για μερικά γενικά χαρακτηριστικά τους. 
Κρατάμε το σχήμα από τον Σούπερμαν, κρατάμε την μπέρτα του, παίρνουμε και το Α από τους Avengers και φτιάχνουμε τον ANTIVIRUS. 
Φτιάχνουμε το λογότυπο, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόναΕκτυπώνουμε και χρωματίζουμε με χρώματα, που είτε συμφωνούμε με την ομάδα μας, είτε με χρώματα της αρεσκείας μας. Κόβουμε και κολλάμε στις μπλούζες των παιδιών. Φοράμε για μπέρτα ό,τι ύφασμα έχουμε και βζζζζζζνννννννννν φύγαμε να προστατεύσουμε τους Η/Υ από τους ιούς.


Φτιάχνουμε και την ταυτότητα του Σούπερ Ήρωά μας Φτιάχνουμε τον εαυτό μας mobile Antivirus.Κόβουμε φωτογραφία του προσώπου κάθε μαθητή και την κολλάμε στην παρακάτω φωτοτυπία. Χρωματίζουμε και κόβουμε και κρεμάμε

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ/ΤΗΣ ANTIVIRUS

Τον/Την Antivirus  μπορούμε να τους δραματοποιήσουμε ή και να τους κάνουμε παιχνίδι. Κάποια παιδιά σε ζευγάρια είναι ο Η/Υ και κρατιούνται από το χέρι σε κλειστό κύκλο. Κάποια άλλα παιδιά είναι ο/η Antivirus και κάποια είναι οι ιοί, που προσπαθούν μα μπουν μέσα στον υπολογιστή καθώς τρέχουν χορεύοντας γύρω από αυτόν με την μουσική OMD - ELECTRICITY
Μόλις σταματήσει η μουσική θα προσπαθήσουν να εισβάλουν στον υπολογιστή προσπαθώντας να τον αιφνιδιάσουν. Όσοι καταφέρουν να τρυπώσουν σε κάποιο υπολογιστή θα πρέπει με κάποιο τρόπο ο/η Υπερήρωάς μας να καταφέρει να τους βγάλει. Αυτό μπορεί να γίνει με ερωτήσεις γνώσεων επάνω στο ασφαλές διαδίκτυο. Αν απαντήσει λάθος ο ιός βγαίνει.

Καλή Διασκέδαση!!!
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Πες μας την γνώμη σου..